If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Хм. озни ден си гледах стъклото на фара HD (от 10 сантима) и забелязах че е наранено, ама чак пък толкова....
Преди 5-6 месеца ми почистиха и двата фара, когато ми пребоядисаха бронята, но ефекта беше нулев !!! Със заводски ксенон съм и вчера като се вгледах "HD"" в покриетието, видях че само в часта си при дългите (които не ми работят) е наранено и олющено ! И в тая връзка направо вдигам ръце, защото ако бъдем честни, благодарение на смотаните фарове на тая кола съм дал около 500-700 лева за гуми и изправяне на джанти !!! Последната ми надежда е да отида при Бобо и да ми закачи от некви нови крушки и да пробвам с тях, ако ли не, и аз не знам какво да напрявя вече.
Хм. озни ден си гледах стъклото на фара HD (от 10 сантима) и забелязах че е наранено, ама чак пък толкова....
Преди 5-6 месеца ми почистиха и двата фара, когато ми пребоядисаха бронята, но ефекта беше нулев !!! Със заводски ксенон съм и вчера като се вгледах "HD"" в покриетието, видях че само в часта си при дългите (които не ми работят) е наранено и олющено ! И в тая връзка направо вдигам ръце, защото ако бъдем честни, благодарение на смотаните фарове на тая кола съм дал около 500-700 лева за гуми и изправяне на джанти !!! Последната ми надежда е да отида при Бобо и да ми закачи от некви нови крушки и да пробвам с тях, ако ли не, и аз не знам какво да напрявя вече.
Попринцип ако рефлекторите и лещите не са наред каквито и крушки да сложиш няма да светят, но пък ти си с фабричен ксенон .. не би трябвало да са заминали
---------- Post added at 06:00 ---------- Previous post was at 05:58 ----------
Чистене на лещите и полиране, полиране на стъкло на фара, преникелирани рефлектори и нов ксенон
Емо, можеш ли да обесниш със какво или каде се полира лещите и стъклото на фара че и аз ще мина скоро през процедурата рефлектори и искам тогава да опраям максимално всичко друго ?
Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Емо, можеш ли да обесниш със какво или каде се полира лещите и стъклото на фара че и аз ще мина скоро през процедурата рефлектори и искам тогава да опраям максимално всичко друго ?
Лещата с обикновена полираща паста номер 3 ако не се лъжа беше, стъклото с водна шкурка 2000 после с паста 1 и паста 3, но там ефекта не е особено голям.. Колкото до лещата може и да не я полираш, тя вътре няма от какво да се нарани, аз го направих за да няма прашинки по нея
Comment